Neste fra terminlisten

No current events.

Om oss - Narvik Automobilselskap

mandag 10. mars 2014 00:00 systemadministrator
Skriv ut PDF

Narvik Automobilselskap (NAS) er er en forening for alle som er interessert i gamle og klassiske kjøretøy.

Takhøyden hos oss er stor, du er velkommen om du liker T-Ford eller 70-talls japaner, gamle traktorer eller mopeder. Det er interessen for å bevare gamle kjøretøy og kjøretøyhistorie som er viktigst. Og for ordens skyld: Du trenger ikke å eie et gammelt kjøretøy for å bli medlem!

Som navnet antyder er holder vi til i Narvik, men vi har medlemmer i fra Salten i sør, til Tromsø i nord. Samt medlemmer både i Lofoten og Vesterålen.

Avstander har aldri skremt en nordlending ! Vi vil med disse sidene presentere foreninga, og gi en smakebit på hva medlemmene sysler med.

Kontaktinformasjon:  Klikk her

Sist oppdatert ( tirsdag 10. juni 2014 20:49 )
 

Siste nytt

Mest lest

Nytt nettsted

Det nye nettstedet vårt er nå publisert, historiske artikler og bilder finnes på nas.lmk.no (Link til vårt gamle nettsted)

Innlogging for medlemmer

Noe informasjon er tilgjengelig kun for medlemmer. For å få innloggingsinformasjon ta kontakt med formannen.Gode hjelpere i jubileumsåret

 

 

 

 

 

503 Service Unavailable

Service Unavailable

The server is temporarily unable to service your request due to maintenance downtime or capacity problems. Please try again later.

Additionally, a 503 Service Unavailable error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.