Om oss - Narvik Automobilselskap

mandag 10. mars 2014 00:00 systemadministrator
Skriv ut PDF

Narvik Automobilselskap (NAS) er er en forening for alle som er interessert i gamle og klassiske kjøretøy.

Takhøyden hos oss er stor, du er velkommen om du liker T-Ford eller 70-talls japaner, gamle traktorer eller mopeder. Det er interessen for å bevare gamle kjøretøy og kjøretøyhistorie som er viktigst. Og for ordens skyld: Du trenger ikke å eie et gammelt kjøretøy for å bli medlem!

Som navnet antyder er holder vi til i Narvik, men vi har medlemmer i fra Salten i sør, til Tromsø i nord. Samt medlemmer både i Lofoten og Vesterålen.

Avstander har aldri skremt en nordlending ! Vi vil med disse sidene presentere foreninga, og gi en smakebit på hva medlemmene sysler med.

Kontaktinformasjon:  Klikk her

Sist oppdatert tirsdag 10. juni 2014 20:49

Innlogging for medlemmer

Noe informasjon er tilgjengelig kun for medlemmer. For å få innloggingsinformasjon ta kontakt med formannen.

Gode hjelpere i jubileumsåret